פיית המטבח

ארוחות בוקר, צהריים וערב אליכם לצימר, אוכל ביתי בריא, סדנאות בישול בריא, קייטרינג בכליל ובכל הארץ

אני תרצה שהם, בוגרת המסלול לתזונה טבעית ברידמן. אני אוהבת לבשל, אוהבת אוכל ואוהבת אנשים. את שלוש האהבות האלה אני משלבת בארוחות שאני מכינה ובסדנאות שאני מעבירה.

אני מבשלת בהתאם לעונה, אוכל טרי, מגוון וצבעוני. חשוב לי שהארוחה תהיה מאוזנת בהרכבה ונעימה לא רק לחיך אלא גם לעין וללב.

אני מבשלת ארוחות לזוגות ולמשפחות, וכן לאירועים משפחתיים קטנים וגדולים, לסדנאות וריטריטים בכל הארץ.

חדש!

למי שמחפשים משהו כיפי לעשות בכליל וגם שואלים את עצמם איפה אפשר לאכול פה – אני מציעה סדנאות בישול לקיץ.
לדוגמה:
• סדנת טורטיות וממרחים
• סושי מלוח, סושי מתוק
• ארוחת ילדים (שגם מבוגרים יאהבו)
• שפע ירקות הקיץ
• ‏מבשלים סיפור – גם אוכל שנכין ביחד וגם סיפור שיעשיר את החוויה. סדנה קצת אחרת!

הסדנאות בהתאמה אישית. מתאימות לזוגות, משפחות וקבוצות קטנות.

* יש לכם מגבלות תזונתיות? ללא גלוטן, ללא סוכר או מגבלות אחרות – דברו איתי. הכול אפשרי.

תפריט לדוגמה:
– ארוחת בוקר – פוקצ'ות ביתיות, סלט ירקות גדול וצבעוני, חביתת ירק (אפשר גם טבעונית) ומגוון ממרחים וטאפאסים עונתיים.
– קציצות עדשים וקינואה, תבשיל ירקות קיץ, קישואים בלימון, פסטה ברוטב עגבניות טריות ועוגת פירות קיץ לקינוח.
– ממולאים – פלפלים ממולאים באורז ועדשים עם אגוזים וחמוציות, תבשיל קישואים ונענע, ירקות ותפוחי אדמה בתנור וסלט גדול.
– מסאלה דוסה – טורטיות אורז ועדשים, תבשיל תפוחי אדמה, פאלאק טופו (טופו ותרד), סלט כרוב והפתעות.
– קארי – קארי קוקוס, ירקות וטופו, בתוספת אורז בסמטי ושני סוגי סלט.
– קציצות עדשים וירקות ברוטב עגבניות עשיר, עם אורז שיספוג את הכול, סלט גינה וסלט נבטוטים ואגוזים.
– קישים, לזניות ופשטידות במגוון מילויים.

אני מבשלת בעיקר אוכל טבעוני, כי שם אני מביאה לידי ביטוי את מלוא היצירתיות שלי. עם זאת, אפשרי גם להזמין מנות חלביות או בשריות.
מומלץ להזמין לפחות יום מראש, אבל אם הגעתם רעבים – דברו איתי, אני טובה באלתורים :)

לתיאום ופרטים נוספים

אשת קשר
תרצה

השאירו פרטים
ונחזור אליכם

לתיאום ופרטים נוספים

אשת קשר
תרצה
דילוג לתוכן