סדנת בישול טבעוני קליל ומפנק לקראת שבועות

אז מה עושים הטבעונים בחג השבועות?!

אין כבר בית ומשפחה שאין בה טבעוני אחד לפחות, או מישהו שמהרהר באפשרות, נכון? וגם אם יש, לא נורא… הסדנה הזאת מעולה לכל מי שאוהב אוכל טעים ובריא…
ותכלס- אין מצב שאני מוותרת על לזניה!
אז בואו לגלות איך אפשר להכין ארוחת חג מענגת, קלה להכנה ובריאה – בלי טיפת חלב!
סדנה שיכולה להפוך את החיים לקלילים ובריאים יותר, בלי לוותר על מאכלים שכולם אוהבים כמו לזניה, פשטידות וממרחים….
כל הסודות מהמטבח שלי פתוחים בפניכם באהבה!

יחד נכין:
* מטבלי קשיו ומקדמיה במבחר טעמים.
את המטבלים ננשנש לצד קרקרים משובחים ו"גבינת" שקדים אפויה תוצרת בית.

* נלמד את סודות רוטב הבשמל הטבעוני, ונכין לזניה משובחת

* נלמד את ההבדלים בין סוגי הטופו, ואיך מקפיצים טופו שאי אפשר לעמוד בפניו.
נלמד על הנבטות ביתיות, ונכין סלט ירוק מרענן ומפנק עם קוביות טופו מוקפצות ונבטים

* ולקינוח: מוס לימון ופירות יער מעולם אחר –
נלמד את הקסם והפשטות של עוגות ה RAW FOOD

נסיים בסעודה מלכותית מול הנוף הקסום כאן בכליל.
ממש ארוחת חג והכל על טהרת הבריאות והטבעונות.
עלות מיוחדת של 250 ש״ח למשתתף , במסגרת פסטיבל זמן גליל מערבי.

לפרטים והרשמה- חגית- 0526464884
https://mailchi.mp/07e011462312/l22qy880tv

תאריך

יום חמישי 16 מאי 2019

שעה

17:00 - 20:00

מחיר

₪250

מארגן/ת הארוע

חגית
טלפון
052-6464884
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן